Zorg Alarmsystemen

Wegens grote populariteit zijn deze producten geheel ontwikkeld en snel leverbaar.


Blaasbel (Flow alarmering)

De bel wordt geactiveerd door op het oranje mondstukje te blazen. Deze blaasbel is uitgevoerd in een slagvaste, spuitwaterdichte behuizing, standaard voorzien van een NO-contact. Hierdoor kan deze bel op elk zorgoproepsysteem aangesloten worden. De blaasbel afgebeeld op foto is voorzien van een ophangbeugel voor een bedhek, andere opties zijn mogelijk (leuning, muurmontage.).  Deze mondstukjes zijn gemaakt van een hoogwaardig polymeer (POM) en dus eenvoudig te reinigen, de arm (blauw) is flexibel, en in elke gewenste stand te buigen. Deze bel is volledig mechanisch uitgevoerd, u heeft dus nooit zorg over elektronica, of batterijen die leeg- of defect raken. Kan worden toegepast op elk zorg oproep systeem.


Vlakdruk Schakelaar

Door druk te leveren op de knop, wordt de bel geactiveerd. Inclusief ophanging voor bijvoorbeeld het bedhek. De bel is eenvoudig te reinigen en is volledig mechanisch, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over batterijen of elektronica. Kan worden toegepast op elk zorg oproep systeem.

 


Aanraak Schakelaar

Met behulp van aanraking wordt de bel geactiveerd. De bel kan dus met elk willekeurig lichaamsdeel worden geactiveerd. Denk aan: vinger, neus of elleboog. Inclusief ophanging voor bijvoorbeeld het bedhek. Kan worden toegepast op elk zorg oproep systeem. De bel heeft een (oplaadbare) batterij nodig.