Overzicht


Blaasbel (Flow alarmering)

De bel wordt geactiveerd door op het oranje mondstukje te blazen. Deze blaasbel is uitgevoerd in een slagvaste, spuitwaterdichte behuizing, standaard voorzien van een NO-contact. Hierdoor kan deze bel op elk zorgoproepsysteem aangesloten worden. De blaasbel afgebeeld op foto is voorzien van een ophangbeugel voor een bedhek, andere opties zijn mogelijk (leuning, muurmontage.).  Deze mondstukjes zijn gemaakt van een hoogwaardig polymeer (POM) en dus eenvoudig te reinigen, de arm (blauw) is flexibel, en in elke gewenste stand te buigen. Deze bel is volledig mechanisch uitgevoerd, u heeft dus nooit zorg over elektronica, of batterijen die leeg- of defect raken. Kan worden toegepast op elk zorg oproep systeem.Vlakdruk Schakelaar

Door druk te leveren op de knop, wordt de bel geactiveerd. Inclusief ophanging voor bijvoorbeeld het bedhek. De bel is eenvoudig te reinigen en is volledig mechanisch, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over batterijen of elektronica. Kan worden toegepast op elk zorg oproep systeem.

 


Aanraak Schakelaar

Met behulp van aanraking wordt de bel geactiveerd. De bel kan dus met elk willekeurig lichaamsdeel worden geactiveerd. Denk aan: vinger, neus of elleboog. Inclusief ophanging voor bijvoorbeeld het bedhek. Kan worden toegepast op elk zorg oproep systeem. De bel heeft een (oplaadbare) batterij nodig.


Turbine

In Strotzbüsch, Duitsland heeft Stebutech de revisie van een water turbine uitgevoerd en de automatisering daarvan ontworpen. De waterturbine is op het Duitse net aangesloten.

Er is een volledig nieuw regel- en monitoringssysteem ontworpen voor de turbine. Alle gegevens kunnen online uitgelezen worden, waarmee gemakkelijk inzicht in de opbrengst wordt verkregen.


[In Progress] Jus dispenser

Een project voor de Fast-moving consumer goods sector. Voor een grote Nederlandse voedsel fabrikant wordt een jus dispenser ontworpen. De dispenser kan op verschillende frequenties een hoeveelheid vloeistof afgeven. Het ontwerp voldoet volledig aan de hygiëne eisen in de voedsel industrie.


Afvalcontainer met geluid

prullenbak rvsprullenbak roodIn samenwerking met een grote onderwijsinstelling is er een ontwerp gemaakt om het weggooien van afval aantrekkelijker te maken voor de studenten.  Een afvalcontainer die geluid maakt bij elke inworp is op deze manier tot stand gekomen.

 

 

 

 

 


Gelijk-Gelijk Omvormer

Deze kan van gelijk en/of wissel spanning in een bereik van (18V – 72V) naar 12V gelijk spanning spanning omvormen. Deze omvormer is uniek op de markt. De omvormer bespaart u het gebruik van een 230 V transformator en kan op het bestaande gelijkspanningsnest gebruikt worden.


Vonk Ontsteking

Een ontsteker die onder (bijna) elke omstandigheid een vonk weet te creëren. Is veel toegepast bij genereren van vuur bij blusoefeningen voor BHV cursussen. Kan tevens bediend worden op afstand door middel van een zender en ontvanger of een schakelaar. Aansluiten op netspanning is mogelijk, zowel als het gebruik met een accu.


Renovatie

Stebutech beschikt over ervaring en kennis van kosten besparende renovatieopdrachten, passend binnen de bestaande configuratiemogelijkheden. Enkele voorbeelden zijn: centrale voeding/oplaadpunt voor Tiptel/Kirk Dect-telefonie, het herstel van een automatische hekwerken en  cctv print vervanging van een Ascom systeem. In deze volgorde weergeven: